0
Košarica

Plaćanje i cijene

Načini plaćanja online platforme kruno.hr

Ponuditelj omogućuje sljedeće načine plaćanja:

  • gotovinom po primitku robe na skladište uz prethodni dogovor minimalno 1 dan unaprijed (vrijedi online cijena),
  • doznakom na TRR trgovine , potražite predračun (vrijedi online cijena),
  • uz plaćanje ili kreditne kartice u online trgovinama (maestro/BA, Eurocard/Mastercard, Visa,) (3% niži popust od online cijene).
  • s Paypal računom u online trgovini .

Ostavka

Ponuditelj ( https://www.avtonet.online.si ) kupcu (korisniku) izdaje račun i po potrebi upute o odustajanju od kupnje i povratu proizvoda, po potrebi i mogućnosti. 

Kupoprodajni ugovor (narudžba) pohranjen je u elektroničkom obliku na poslužitelju ponuđača i dostupan je kupcu u svakom trenutku u njegovom korisničkom profilu (Moj profil).

Cijene
Sve cijene uključuju 25% PDV-a, osim ako ovaj podatak nije izričito naveden. Cijene vrijede u trenutku predaje narudžbe  i nemaju daljnju valjanost. Cijene vrijede od trenutka kada operater online platforme potpiše narudžbu.

Cijene vrijede u slučaju plaćanja gore navedenim načinima plaćanja, pod gore navedenim uvjetima. Unatoč našim naporima da pružimo najažurnije i najtočnije podatke, može se dogoditi da podaci o cijeni budu netočni. U tom slučaju ili u slučaju da se cijena artikla promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuđač će kupcu omogućiti odustanak od kupnje, a ujedno će ponuđač kupcu ponuditi rješenje koje će biti obostrano zadovoljavajući. 

Kupoprodajni ugovor

Kupoprodajni ugovor (narudžba) između ponuđača i kupca sklopljen je u trenutku kada ponuđač potvrdi narudžbu, a kupac primi e-mail poruku. Od ovog trenutka sve cijene i drugi uvjeti su općenito fiksni (osim više sile>) i vrijede za ponuđača i kupca.

Plaćanje i kreditne kartice
U slučaju plaćanja platnim ili kreditnim karticama vrijede sljedeći uvjeti:

  • postotak popusta na online cijenu smanjen je za 3 postotna boda (-3%)
  • platitelj (podaci u profilu korisnika) mora biti ista osoba ili organizacija koja je vlasnik platne ili kreditne kartice.
  • Slanje narudžbi

Nakon izvršene narudžbe u avtonet.online , narudžbu je moguće promijeniti unutar sljedeća tri sata. Nakon proteka tri sata, promjena sadržaja naloga odn konačnog iznosa narudžbe nije moguće, osim u posebnim slučajevima koje odredi davatelj.

Načini plaćanja online platforme www.kruno.hr